Toneelgroep West-End speelt jubileumproductie ‘Onze Straat’ in Figi

toneelgroep west-end onze straat

Beeld: Spelers West-End oefenen voor het eerst een scène van Onze Straat. © West-End

Op zaterdag 24 en zondag 25 september speelt toneelgroep West-End ‘Onze Straat’. Met deze productie viert de toneelgroep haar 50-jarig jubileum. De voorstelling vindt plaats in Theater Figi.

Onze Straat vertelt het verhaal van verschillende huishoudens in een straat die hun levens in twaalf jaar ontwikkelen. De Straat om hen heen verandert: liefdes ontstaan, kinderen worden geboren en ouderen sterven.
Het is een theatervoorstelling over het leven van alledag, klein geluk, plannen maken, dromen die al dan niet uitkomen, stil verdriet, en hoe niets blijft zoals het is“, meldt Daniël Claas, voorzitter van de toneelgroep.

LEES OOK:
CultuurZeist zoekt vrijwilligers voor de Dag der Kunsten

Jubileumproductie

Onze straat is een jubileumproductie. In 1971 werd toneelgroep West-End opgericht in Zeist West. Met de voorstelling viert de toneelgroep, na twee jaar noodgedwongen pauze vanwege corona, het 50-jarig jubileum.

De voorstelling vindt plaats op zaterdag 24 september om 20.15 uur en op zondag 25 september om 14.00 uur in Theater Figi. Tickets zijn te koop via de Toneelgroepwest-end.nl of aan de deur voor aanvang van de voorstelling.
zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?