The Passion Zeist: alles wat je moet weten

passion zeist 2024

Het kan je bijna niet ontgaan zijn: op 28 maart 2024 vindt de veertiende editie van The Passion plaats in Zeist. Er is veel geregeld rondom het evenement: zo wordt het verkeer omgeleid en worden er speciale pendelbussen ingezet vanaf het station naar het centrum. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om vanaf een andere locatie The Passion bij te wonen. In dit artikel zet De Zeisterkrant alles op een rij wat je moet weten.

Naar The Passion Zeist

Iedereen is welkom om The Passion in Zeist bij te wonen. De gemeente laat weten trots te zijn dat het evenement plaatsvindt in het centrum van Zeist. Het is wel belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan, als je The Passion in Zeist wilt bijwonen.

Met de auto:

Een groot deel van Zeist is in aanloop naar en op 28 maart afgesloten voor verkeer. Verkeer wordt omgeleid en Gemeente Zeist roept op om zoveel mogelijk gebruik te maken met het openbaar vervoer. Op onderstaande kaart ontdek je de omleidingsroutes.
omleidingsroute the passion zeist
© Gemeente Zeist

De omleidingsroute is geldig tot en met 2 april en wordt met grote gele borden aangegeven.

Met het openbaar vervoer:

Zoals eerder aangegeven roept Gemeente Zeist op om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of met de fiets te reizen als je naar The Passion in Zeist wilt komen. Vanaf station Driebergen-Zeist rijden er gratis pendelbussen. De pendelbussen rijden van 17.00 tot 23.30 uur. Vanaf de uitstaphalte wordt de route naar The Passion met bebording aangegeven.

Met de fiets:

Kom je met de fiets? Dan kun je je fiets stallen bij de tijdelijke fietsenstalling aan de Kerkweg (het parkeerterrein).
Parkeren romdon The Passion

Veel parkeerplaatsen zijn komen te vervallen tijdens The Passion 2024 in Zeist. Gemeente Zeist raad aan om te parkeren in de parkeergarage P+R Driebergen Zeist.

Vanaf daar kun je, net als reizigers met het openbaar vervoer, gratis gebruikmaken van de pendelbussen van en naar het centrum van Zeist.

The Passion tickets

The Passion is gratis te bezoeken en te bekijken. Je hoeft dus geen tickets te kopen of te reserveren om het evenement in Zeist bij te wonen.
ZIE OOK:
KRO-NCRV maakt discipelen The Passion bekend

The Passion kijken

Natuurlijk kun je The Passion ook bijwonen vanaf een andere locatie en kijken op groot scherm. In Zeist zijn er verschillende horecagelegenheden die The Passion uitzenden op groot scherm:

ZIE OOK:
Video: veertiende editie van The Passion vindt plaats in Zeist

Waar wordt The Passion uitgezonden?

The Passion thuis vanaf de bank kijken? Dat kan natuurlijk ook. The Passion 2024 wordt live uitgezonden op donderdag 28 maart om 20.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?