‘T Seyster Friteshuys verhuist naar een kleiner pandje aan de Slotlaan

seyster friteshuys verhuizen

© Via Ontdekzeist.nl

‘T Seyster Friteshuys gaat verhuizen naar een kleiner pandje aan de Slotlaan. Het pandje waar voorheen De Kaasstolp gevestigd was om precies te zijn. Het restaurant kwam onder meer tot deze beslissing door de hoge energiekosten. Woensdag 27 maart opent ‘T Seyster Friteshuys de deuren van de nieuwe locatie.

Helaas werden de kosten te hoog op onze huidige locatie, dus we gaan weer terug naar de basis. Helemaal prima voor ons”, meldt de eigenaresse aan deze krant.
Vier jaar geleden begon ‘T Seyster Friteshuys haar onderneming op de Slotlaan. Zo’n twee jaar later verhuisde het afhaalrestaurant naar een groter pand aan de overkant van de straat. “Misschien konden wij een restaurant openen, een feestzaal en uiteraard ons Friteshuys. De keus was snel gemaakt, in het grotere pand zouden wij verder gaan met ons concept en een succesvol restaurant verwezenlijken“.

ZIE OOK:
Nieuw in de afhaal bij ‘T Seyster Friteshuys: kapsalon, Turkse pizza en broodje döner

Echter kwam deze droom niet uit: “Zoals iedereen weet gooide de oorlog in Oekraïne roet in het eten, maar zeer zeker voor de horeca en de kleine ondernemer was dit, achteraf gezien, een klap die velen van ons niet te boven zouden komen qua financiën. De kosten voor de energie rezen de pan uit, de benodigde olie was enorm duur geworden en boodschappen in de supermarkt waren nauwelijks nog te betalen“, aldus het Zeister afhaalrestaurant.

Tekst gaat door onder de foto.
de kaasstolp slotlaan
Het oude pandje van de Kaasstolp, waar ‘T Seyster Friteshuys naartoe zal verhuizen. © De Zeisterkrant

‘T Seyster Friteshuys zal zich vestigen aan de Slotlaan 219A, waar voorheen De Kaasstolp gevestigd was. “Ons Friteshuys met de kwaliteit die u al die jaren van ons gewend bent blijft echter wel bestaan“, benadrukt ‘T Seyster Friteshuys.

ZIE OOK:
Video: De Kaasstolp opent deuren van haar nieuwe pandje

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?