Sola bestaat 100 jaar en ontvangt predicaat Hofleverancier

sola zeist hofleverancier

Beeld: het predicaat aan de muur bij de ingang van Sola. © De Zeisterkrant

Keukengereifabrikant Sola heeft vanwege haar 100-jarig bestaan het predicaat Hofleverancier in ontvangst mogen nemen. Burgemeester Koos Janssen overhandigde onlangs de bijhorende oorkonde.

Al 100 jaar maakt Nederlands familiebedrijf Sola bestek, pannensets en bak- en braadartikelen. Het bedrijf werd opgericht door Marius Johannes Gerritsen in 1922, die het bedrijf startte aan de Van Reenenweg in Zeist. 100 jaar later staat er nog steeds een Gerritsen aan het roer: kleinzoon Bert Gerritsen.
Kwaliteit

In onze lange geschiedenis heeft ‘kwaliteit tegen concurrerende prijzen’ altijd voorop gestaan. We bieden standaard 10 jaar fabrieksgarantie op productie- en materiaalfouten en doen er alles aan onze klanten tevreden te maken. Dat doen we al bijna een eeuw met veel aandacht en plezier“, aldus Sola op haar website.

LEES OOK:
Leerlingen van De Breul overhandigen jubileumboek aan burgemeester

Winkel

De originele Sola fabriekspanden zijn nog steeds in Zeist te vinden, evenals de Sola winkel die te bezoeken is. Bezoekers kunnen daar terecht voor de gehele collectie en genieten van exclusieve aanbiedingen.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?