Slottuintheater 2024 gaat bijna weer van start

slottuintheater zeist

© Archief, De Zeister Krant

Op zondag 23 juni 2024 is het weer zover: dan start het zomerseizoen in het Slottuintheater. Theatermaker Tijl Damen bijt ’s middags het spits af met de familievoorstelling ‘Reisbureau Fata Morgana’ en ’s avonds speelt Big Band Utrecht. De entree is gratis.

Om 14.30 uur komt Tijl Damen bezoekers een handje helpen tegen de vakantiestress met zijn voorstelling: “Want nog een paar weken, en dan is het weer zover… waar moeten we nu weer heen, hoe krijgen we alles in de koffer, vliegen is zo eng… Tijl weet raad en zorgt dat je optimaal voorbereid op pad kunt. En dat doet hij met veel humor, vrolijke liedjes, onuitputtelijke energie én veel hulp van het publiek“, aldus de organisatie bij de aankondiging.
Daarna is het tijd voor Big Band Utrecht, die om 18.300 uur een concert in het openluchttheater in de tuin van Slot Zeist geeft. De band onder leiding van Martien de Kam bestaat uit jonge profs en ervaren amateurs.

De voorstellingen worden georganiseerd door de Stichting Slottuintheater. Het doel van de stichting is zoveel mogelijk mensen te laten genieten van muziek en theater. De toegang is gratis, maar een gift na afloop is van harte welkom.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?