Seyster College sponsort dit jaar vijf geiten van Dorpsboerderij de Brink

seyster college sponsor de brink

© Dorpsboerderij de Brink

Het Seyster College heeft de afgelopen tijd geld ingezameld voor Dorpsboerderij de Brink. Met het ingezamelde bedrag sponsort de school nu vijf geiten van de dorpsboerderij in Zeist.

Wauw, bedankt! Het Seyster College heeft geld ingezameld en daarmee sponsoren zij voor een jaar onze vijf geiten: Tinkelbel, Fee, Assepoester, Knoet en Knurft!“, meldt Dorpsboerderij de Brink dankbaar.
De Zeister dorpsboerderij biedt particulieren, bedrijven en scholen de mogelijkheid om een dier te sponsoren. Een sponsor draagt minimaal een jaar een deel van de kosten die een dier met zich mee brengt. “Als overeenkomst krijg je een mooi certificaat met bijzondere weetjes over ‘jouw’ dier. Je naam komt onder de foto van dat dier op de ‘Wall of Vee’ te hangen. En natuurlijk kan je je dier(en) tijdens openingstijden altijd bezoeken“, aldus de dorpsboerderij.

ZIE OOK:
Schattig: twee nieuwe geitenlammetjes bij kinderboerderij De Brink

Een dier sponsoren? Dat kan door een mailtje te sturen naar info@dorpsboerderijdebrink.nl. Meer informatie over het sponsoren is te vinden op de website van Dorpsboerderij de Brink.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?