Restaurant Blink introduceert de ‘Donkere Dagen Aanschuiftafel’

Beeld ter illustratie © Canva

Vanaf deze week kun je bij Blink Eten & Drinken iedere dinsdagavond aanschuiven voor winters gerecht van de chef. Bij de zogenoemde ‘Donkere Dagen aanschuiftafel eet je gezamenlijk aan een lange tafel voor een schappelijke prijs.

De reden voor dit initiatief van het restaurant is om mensen te verbinden en een betaalbaar diner aan te bieden. “De donkere dagen voor kerst zijn inmiddels aangebroken en hoe gezellig is het dan om met een leuke groep mensen wekelijks aan te schuiven voor een winters gerecht van de chef? Even niet koken maar de gezelligheid opzoeken in het mooie centrum van Zeist“, vertelt Ilse Schrijvers van Blink.




ZIE OOK:
Pandarve bij je Thuis komt met een kerstbox

Voor €15.50 krijg je een wekelijks variërend hoofdgerecht inclusief een drankje naar keuze. De inloop is vanaf 18:00 en om 18:30 zal de chef het gerecht serveren. “Voor de aanschuiftafel hanteren we een ‘eten wat de pot schaft’ beleid en reserveren wordt op prijs gesteld!“, licht Ilse toe.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?