Piece of Love sluit deuren in Zeist, start door in Soest

piece of love zeist

© Via onze mediapartner OntdekZeist.nl

Piece of Love heeft haar deuren aan de Slotlaan in Zeist definitief gesloten. De kledingwinkel stopt er echter niet helemaal mee: in Soest zijn ze weer opnieuw begonnen, omdat daar de huur een stuk lager is dan in Zeist.

De winkel is helemaal leeg en ook het bijzondere bord met de naam van de winkel boven de ingang is verwijderd. Piece of Love is gestopt in Zeist, mede door de huurprijs: “De prijs van de huur is nog steeds gebaseerd op een a-locatie. Dat is echt niet meer“, meldt de eigenaresse aan deze krant. Onbetaalbaar door de slechte weersomstandigheden en de coronaperiode: “”Met zes maanden regen na Covid trekken we dat niet meer.”
Soest is echter een kledingwinkel rijker, want daar is Piece of Love vanaf nu te vinden: “In Soest betaal ik 25% van de reeds verlaagde huur in Zeist“.

Het is in korte tijd de tweede ondernemer die haar activiteiten staakt in het centrum van Zeist, om deze elders voort te zetten: onlangs besloot Meubels & Zo te vertrekken uit Zeist en verder te gaan in Lelystad.

ZIE OOK:
Meubels en Zo sluit definitief haar deuren op de Slotlaan: tot die tijd veel voordeel

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?