Organisatie Trappen Voor Zeist kijkt terug op succesvolle eerste editie

trappen voor zeist eerste editie

© Jeroen Paul Nijmeijer

Op zaterdag 26 augustus 2023 organiseerde Tafelronde 147 Kromme Rijn uit Zeist de eerste editie van Trappen voor Zeist, een goede doelen fietstocht voor het hele gezin. De organisatie kijkt terug tevreden terug. Er wordt zelfs al vooruit gekeken.

De fietstocht leidde langs vijf verschillende lokale goede doelen in Zeist: Stichting Leerkansen Zeist, Bezoekerscentrum De Boswerf, Voedselbank Zeist, Stichting Samen Oplopen en Kinderboerderij de Brink. Zij kregen de kans om zich te presenteren aan de deelnemers en meer te vertellen over het werk dat zij verrichten.
Er waren ongeveer 75 deelnemers, waaronder wethouder Angèle Welting die ook op de fiets stapte: “Een ontzettend goed initiatief van Tafelronde 147 om op deze manier de goede doelen in de spotlights te zetten. De goede doelen zetten zich met passie en toewijding in voor onze samenleving. Ik roep een ieder op om vrijwilliger te worden bij één van deze prachtige goede doelen“, aldus de wethouder.

LEES OOK:
Bepaal mee welk goed doel Winkelcentrum De Clomp gaat steunen

De organisatie kijkt tevreden terug op deze eerste editie. “Wij zijn, ondanks de vele regenbuien, tevreden met deze eerste editie en we zijn ervan overtuigd dat er volgend jaar nog meer deelnemers gaan meedoen aan de volgende editie. Want alleen samen kunnen we Zeist nog mooier maken!“, aldus Pascal Coenen van Tafelronde 147.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?