Open Tuin bij Achter De Heg: natuur als inspiratiebron voor zilver

open tuin achter de heg zilverkamer

Beeld: Zilveren items met natuur als inspiratiebron. © Stichting de Zilverkamer

Op zaterdag 13 augustus 2022 is er een Open Tuin bij Achter de Heg. Stichting de Zilverkamer zal hierbij aanwezig zijn met diverse items met als thema ‘de natuur als inspiratiebron’. Bezoekers krijgen tekst en uitleg over deze voorwerpen.

13 augustus is de Rondje Tuinen Amersfoort en is ook de tuin – beter bekend als Achter De Heg – van Attie en Joop Luteijn te bezichtigen. Stichting de ZilverKamer is hierbij aanwezig en toont zilveren en verzilverde items die geïnspireerd zijn op de natuur.
“Bloemmotieven, bladeren, verschillende dieren et cetera. Deze elementen uit de natuur zijn te vinden op toiletgarnituren, pillendozen, vleesvorken, lauwerkransen, gebaksscheppen, theelepeltjes (natuurlijk), servetringen, elixerflessen, kleerborstels te veel om op te noemen “, meldt Cor Krüter namens de stichting enthousiast aan deze krant.

LEES OOK:

Zaterdag 13 augustus: Walk Art Markt Zeist 2022

Achter De Heg is te vinden op de Lievendaallaan 8 in Zeist. De open tuin vindt plaats op zaterdag 13 augustus 2022 van 10.00 tot 17.00 uur. De entree is € 3,- per persoon per tuin. De inkomsten worden overgemaakt aan een goed doel

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?