Nieuwe bloemenwinkel op het Vrijheidsplein: Bloembinderij Rose

rose bloembinderij zeist

© De Zeister Krant

Op het Vrijheidsplein is vanaf vandaag een nieuwe bloemenwinkel te vinden: Bloembinderij Rose heeft haar deuren officieel geopend. Een goed moment, want komend weekend is het Moederdag. De winkel ziet er mooi en licht uit en is gevuld met diverse planten en bloemen; voor binnen en buiten.

Wat begon als een droom is werkelijkheid geworden, en wat hebben de lieve mannen hard gewerkt om dit resultaat in twee weken neer te zetten, dank jullie wel!“, klinkt de eigenaresse van de nieuwe bloemenwinkel dankbaar en enthousiast.
Tekst gaat verder onder de foto.

bloembinderij rose interieur
De winkel is gevuld met allerlei planten en bloemen, voor binnen en buiten. © De Zeister Krant

Voor Bloembinderij Rose haar deuren opende, is de locatie flink onder handen genomen. Zo is er een nieuwe vloer geplaatst en is het plafond voorzien van een nieuwe lik verf. Het pand is zelfs een beetje in ere hersteld: “Bij de werkzaamheden kwamen de oorspronkelijke raampjes boven de pui tevoorschijn. We hebben besloten deze zo te laten!“, aldus de eigenaresse.

Tekst gaat verder onder de foto.
eigenaresse rose van bloembinderij rose
De eerste klanten worden inmiddels al voorzien van advies. © De Zeister Krant

Bloembinderij Rose is te vinden aan het Vrijheidsplein 30 in Zeist, naast Slagerij Van Maanen. “Daar moet je zijn voor een goed stuk vlees!“, tipt Rose. De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?