Netwerk Dementie Zeist lanceert nieuwe website

netwerk dementie zeist website

Beeld: Laura Hoogstraten (vierde van links) geeft het startschot voor de nieuwe website © Netwerk Dementie Zeist

Vanaf vandaag is de nieuwe website van Netwerk Dementie Zeist live. Op de Dementiezeist.nl is veel informatie te vinden over dementie en kunnen inwoners van Zeist en omstreken de juiste zorg en ondersteuning te vinden.

Wethouder Laura Hoogstraten gaf onlangs het startschot voor de nieuwe website van het Netwerk Dementie Zeist. “Dementie is een afschuwelijke ziekte. Ermee omgaan is vaak zwaar, voor alle betrokkenen. In Zeist willen we deze mensen zo goed mogelijk ondersteunen, zodat ze het vol kunnen houden en zo lang mogelijk mee kunnen blijven draaien in de samenleving. Deze website biedt veel informatie en helpt onze inwoners de juiste zorg en ondersteuning te vinden“, aldus Hoogstraten.
LEES OOK:
Leerlingen van De Breul overhandigen jubileumboek aan burgemeester

De website van Netwerk Dementie Zeist is niet alleen bedoeld voor inwoners, cliënten en mantelzorgers: ook voor zorgprofessionals die actief zijn in Austerlitz, Den Dolder, Bosch en Duin, Huis ter Heide en Zeist is de website een bron van informatie. Zo staan er op de nieuwe website casemanagers genoemd, die veel weten over dementie en mensen begeleiding bieden die hiermee te maken krijgen.

Netwerk Dementie Zeist

Netwerk Dementie Zeist bestaat uit diverse organisaties die hulp en ondersteuning bieden bij dementie, die samenwerken. Dementie is de verzamelnaam voor verschillende hersenziektes, waarvan de ziekte van Alzheimer de meest voorkomende is.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?