Monopoly Zeist spaaractie van start: dit moet je weten

Beeld: De Monopoly Zeist spaaractie bij Jumbo. © De Zeisterkrant

Vanaf vandaag kun je bij de Jumbo sparen voor een Monopoly bordspel van Zeist. Althans, voor korting op het limited edition bordspel. Op verschillende plekken in de winkel kom je Monopoly-elementen tegen, waaronder een startvak bij de ingang van de winkel. Maar, hoe werkt de spaaractie eigenlijk?

Wanneer je voor 10 euro aan boodschappen doet krijg je een spaarzegel. Je hebt in totaal 35 spaarzegels nodig om 15 euro korting te krijgen op het bordspel. Een volle spaarkaart kun je inleveren bij de kassa, waarna je € 39,95 betaalt voor het bordspel in plaats van € 54,95.
Tekst gaat door onder de foto.

jumbo zeist monopoly spaarboek
Het Monopoly Zeist spaarboekje. © De Zeisterkrant

Aan de spaaractie zitten ook een aantal actievoorwaarden. Zo kan er alleen bij de Jumbo filialen in Zeist gespaard worden voor het bordspel, waaronder Jumbo Korte Steynlaan Zeist. Volle spaarkaarten kunnen tot en met 22 november 2022 ingeleverd worden, daarna is het niet meer mogelijk. Voor Monopoly Zeist geldt: op is op, zolang de voorraad strekt.

BEKIJK OOK:
Zeist krijgt eigen Monopoly-versie

Daarbij zijn wettelijk niet toegestane artikelen bij acties – denk aan tabak of alcohol – uitgezonderd van de spaaractie. De actie loopt van woensdag 28 september tot en met dinsdag 22 november 2022.
zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?