Meubels en Zo vraagt financiële hulp om ‘winkel te redden’

meubels en zo zeist

Meubels en Zo aan de Slotlaan in Zeist © De Zeisterkrant

De winkel Meubels en Zo aan de Slotlaan dreigt ten onder te gaan, als gevolg van een tekort aan financiële middelen. Zonder hulp zijn eigenaren Mark en Miranda genoodzaakt om de winkel te sluiten. Er is online een speciale pagina te vinden waar geld gedoneerd kan worden.

Wij vragen lichtelijk beschaamd uw hulp! Dit zijn uiteraard niet de leukste berichten om te plaatsen, maar helaas wel onze enige optie“, meldt de meubelzaak op social media.
Zeven jaar geleden begonnen Mark en Miranda vol goede moed met Meubels en Zo. Door groot succes betrokken zij een groter pand in het centrum van Lelystad. “Mensen uit het hele land wisten ons te vinden“.

Corona gooide echter roet in het eten: “Winkels om ons heen vielen weg, waardoor wij uiteindelijk de enige winkel in de winkelstraat waren“. Ze kwamen tot het besluit om Lelystad te verlaten, wat uiteindelijk niet de beste keuze bleek: “De nieuwe locatie had niet het gehoopte effect, want ook daar liepen vrijwel geen mensen in het centrum“.

Toen onder meer ook nog bleek dat de volledige ‘overheidssteun’ terugbetaald moest worden, gaf dat een flinke aanslag op de boekhouding: “En dat geeft bij de banken weer de reden om niet tot een lening over te gaan“, is te lezen op de pagina waar geld ingezameld wordt.
‘Alle kleine beetjes helpen’

Mark en Miranda benadrukken dat alle kleine beetjes helpen. Degenen die doneren kunnen zelfs wat terug verwachten. Zo krijgt men bij een donatie vanaf 50 euro een cadeaubon en bij donaties boven de 500 euro een fikse korting op nieuwe meubels.

Bekijk hier de pagina waar geld ingezameld wordt.

ZIE OOK:
Ilia bruidsmode aan de Slotlaan heeft haar deuren gesloten

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?