Levende kerststal in de Dieptetuin in Zeist

Beeld ter illustratie ©Canva

Op vrijdagavond 22 en zaterdagavond 23 december kun je in de Dieptetuin aan de Van Tetslaan in Zeist een levende kerststal bewonderen.

Tijdens de levende kerststal valt er naast de geboorte van Jezus veel te zien en te beleven. Zo kunnen kinderen knuffelen met alpaca’s, pony rijden of voorgelezen worden door Charles Dickens. Daarnaast zijn er koren die kerstliederen zingen en kun je een warm drankje krijgen in de herberg. “Na jaren van afwezigheid kan jong en oud weer genieten van de levende kerststal in de prachtige Dieptetuin. Het wordt een mooi en gezellig evenement met voor ieder wat wils”, meldt het kerstcomité van de Dieptetuin.
ZIE OOK:
Kerstnachtconcert bij het Beauforthuis in de nacht van 24 op 25 december

“De kerststal draait voornamelijk op vrijwilligers en aangezien wij deze mooie traditie de komende jaren graag willen voortzetten, wordt een bijdrage zeer gewaardeerd”, aldus het kerstcomité. De levende kerstmarkt is geopend op vrijdag- en zaterdagavond vanaf 16:30 tot 18:30. Toegang is gratis.

Let op! Tijdens dit evenement is de Van Tetslaan tussen de Valckenboschlaan en Lindenlaan afgesloten voor autoverkeer. Parkeren is mogelijk in de Berkenlaan, Lindenlaan of Acadialan. Fietsen kunnen wel geparkeerd worden aan de Van Tetslaan.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?