Letta van Walsem stopt na 10 jaar met vrijwilligerswerk voor de Nierstichting

letta van walsem nierstichting

Beeld: Letta van Walsem (l.) stopt als vrijwilliger bij Nierstichting in Den Dolder. © P. Oskam

Letta van Walsem stopt met haar werkzaamheden voor de Nierstichting in Den Dolder. Maar liefst 10 jaar leidde Van Walsem alles in goede banen als coördinator. Van het maken van looproutes tot het tellen van de opbrengst. Plaatsgenoot Erik Koning volgt haar op.

Letta vindt dat het tijd is om ermee te stoppen: “De collecteweek in september bracht altijd veel drukte mee en dan is het op een bepaald moment goed om die druk niet meer te hebben“.
Van Walsem denkt met veel plezier terug aan de goede contacten met de inwoners en de collectanten in Den Dolder en met andere vrijwilligers in Zeist. Een mooie herinnering van de vrijwilligster is dat een inwoner standaard elk jaar 50 euro doneerde aan de Nierstichting.

Tijdens de jaarlijkse evaluatie van de collecteweek op 31 oktober 2022 is afscheid genomen van Letta van Walsem en is Erik Koning verwelkomd in zijn nieuwe rol. “Hij heeft dit jaar al het voortouw genomen en laten zien dat de opbrengst uit Den Dolder op peil gebleven is“, aldus de Nierstichting in Den Dolder.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?