Koninklijke onderscheiding voor Bert Keers

bert keers koninklijke onderscheiding

Bert Keerst (midden) ontvangt de koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Koos Janssen (r.) © Gemeente Zeist

Op zaterdag 16 september heeft Bert Keers een koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Koos Janssen ontvangen. De heer Keers is al 30 jaar intensief actief bij de Vereniging Studiekring Ridderorden en Onderscheidingen.

Zijn betrokkenheid bij de Vereniging Studiekring Ridderorden en Onderscheidingen is niet het enige waar Keers zich intensief voor heeft ingezet. Hij heeft zich daarnaast ook vele jaren verdienstelijk gemaakt als onder andere voorzitter van de Centraal Hervormde Jeugdraad en als hulpkoster en begeleider van kinderdiensten bij de protestantse Noorderlichtgemeente.
ZIE OOK:
Ghomsi ontvangt Koninklijke onderscheiding: “De moskee is zijn lust en zijn leven”

Voor het Nationaal Militair Museum in Soest identificeert de heer Keers onderscheidingen in de collectie van het museum. Bij de Stichting ter Stimulering en Promotie van Phalaristieke Publicaties vervult hij de functie van secretaris. Daarnaast is de heer Keers o.a. voorzitter van de medezeggenschapsraad van Stichting De Kleine Prins“, vult de gemeente Zeist aan.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?