‘Knipkaarten’ voor Zeister Bokkentocht vanaf nu te koop

zeister lentebokbiertocht

Een biertje bij Proeflokaal Brewers, een van de deelnemende locaties. © De Zeisterkrant

Op zaterdag 30 september wordt de Zeister Bokkentocht georganiseerd in het centrum van Zeist. Bij meerdere horecagelegenheden kun je genieten van diverse bokbiertjes. Tickets, of beter gezegd knipkaarten, zijn vanaf nu te koop voor 25 euro per stuk.

Voor 25 euro krijg je maar liefst zeven gratis bokbieren: bij iedere kroeg kun je een bokbier krijgen op vertoon van je knipkaart. Het betreffende bokbiertje wordt dan ‘geknipt’. Lukt het je niet om tijdens de Zeister Bokkentocht zeven bokbieren te drinken? Geen zorgen: de knipkaart is geldig tot en met zondag 8 oktober.
ZIE OOK:
Zeister Bokkentocht op zaterdag 30 september 2023

Vorig jaar meldde de organisatie aan De Zeisterkrant dat niet alle locaties even druk bezocht werden. Met een knipkaart moet dat puntje van aandacht opgelost gaan worden. Deelnemers maken op deze manier kennis met alle zeven deelnemende locaties: De Colonel, Blink, Bommel, Sherlock, De Schavuit, De Heren van Zeist en Brewers.

De tickets zijn verkrijgbaar bij de deelnemende horecagelegenheden en kosten 25 euro per stuk. “Koop snel je knipkaart zodat de kroegen tijdig kunnen inschatten hoeveel tanks bokbier ingeslagen moet worden”, benadrukt de organisatie.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?