Kerst in de Slotlaan: etalages in kerstsferen

kerstsferen slotlaan

Beeld: © De Zeisterkrant

Hoewel het nog ruim een maand duurt voor het Kerst is, kun je wel al het kerstgevoel ophalen in de Slotlaan. Diverse winkels hebben de etalages in kerstsferen gebracht. Van complete kerstbomen tot aan kerstballen aan de pui. Het is kerst in de Slotlaan.

Het zou zo een winkel in Regent Street in Londen kunnen zijn: Cartney. De winkel met kleding en woonaccessoires in Engelse lifestyle heeft een complete kerstboom in de etalage gezet. Cadeautjes onder de boom kunnen natuurlijk niet ontbreken.
cartney zeist kerst
© De Zeisterkrant

Bij Artwork Hair & Design is het ook kerst: de ingang van de winkel is aan beide kanten voorzien van dennentakken. Inclusief kerstballetjes.

artwork zeist kerst
© De Zeisterkrant

Kledingwinkel Anna van Toor heeft de ramen versierd met een dennenslinger.

anna van toor zeist kerst
© De Zeisterkrant

Bij NokNokNok is de etalage altijd al een feestje. Maar nu is de bovenkant van de pui extra mooi gemaakt met een dennenslinger en grote gouden kerstballen.
noknoknok kerst zeist
© De Zeisterkrant

Lingeriewinkel Anna van Dorp heeft ook gekozen voor een dennenslinger rondom de ramen van de etalage. De bloembakken bij de ingang van de winkel zijn gevuld met kerstdecoratie.

anna van dorp zeist kerst
© De Zeisterkrant

Karins Sfeerboutique heeft een schattig kerstboompje opgezet in de etalage en deze verder gevuld met veel gouden kerstdecoratie.

karins sfeerboutique kerst zeist
© De Zeisterkrant

Dit in combinatie met de sfeerverlichting is het al echt Kerst in de Slotlaan.
BEKIJK OOK
Video: Sfeerverlichting in het centrum Zeist officieel ontstoken

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?