Groentelein sluit vanaf volgend jaar haar deuren

groentelein zeist

Beeld: Groentelein aan de Bergweg. © De Zeisterkrant

Groentelein Zeist gaat sluiten. De groentewinkel aan de Bergweg neemt na ruim zes jaar afscheid van haar klanten. De sluiting zou te maken hebben met verschillende factoren. Vanaf 1 januari 2023 zijn de deuren definitief gesloten.

Na ruim 6 jaar neemt Groentelein afscheid van haar klanten. Met heel veel plezier hebben wij u afgelopen jaren als klant mogen ontvangen en met veel van u een mooie band band op mogen bouwen. Er is wat afgelachen in de winkel, maar er was ook een luisterend oor als het even wat minder ging“, is te lezen in een bericht van Groentelein.
Groentelein sluit haar deuren vanwege verschillende factoren, waar de eigenaresse liever niet verder op in wil gaan. “Met pijn in mijn hart, want ik wil zo graag nog minimaal 10 jaar onze winkel aan de Bergweg voortzetten. Dit is ons niet gegund“, aldus de eigenaresse in het bericht.

BEKIJK OOK
C&A Zeist: “Samen hebben we de afgelopen jaren mooie tijden beleefd”

Groentelein bedankt haar klanten voor het vertrouwen, aankopen, gezelligheid en betrokkenheid. “We zien elkaar nog een paar weken en daar gaan we nog mooie weken van maken“, meldt de winkel aan de Bergweg.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?