Gemeente Zeist zoekt een nieuwe kinderburgemeester

nieuwe kinderburgemeester gemeente zeist

Burgemeester Joyce Langenacker met – nu nog – kinderburgemeester Yehailey Adawde. © Videostill/Gemeente Zeist

Gemeente Zeist is op zoek naar een nieuwe kinderburgemeester die Yehailey Adawde op gaat volgen. In een video roept burgemeester Joyce Langenacker kinderen die naar groep 6 gaan en geĂŻnteresseerd zijn in de functie op om een filmpje in te sturen.

Ik ben op zoek naar een nieuwe collega burgemeester die zich samen met mij wil inzetten voor de kinderen in Zeist, want met elkaar maken we Zeist nog mooier“, meldt burgemeester Joyce Langenacker in onderstaande video.
Tekst gaat verder onder de video.

Kinderen die komend jaar naar groep 6 gaan kunnen voor 2 juni een filmpje insturen van 3 minuten naar kinderburgemeester@zeist.nl waarin zij meer vertellen over zichzelf, waarom zij kinderburgemeester willen worden en wat zij samen met hun klas willen betekenen voor de kinderen van Zeist. “Ik kijk uit naar je filmpje!“, meldt burgemeester Langenacker.

Yehailey Adawde, die in 2022 door voormalig burgemeester Koos Janssen werd beĂ«digd als kinderburgemeester, heeft een tip voor degene die haar opvolgt: “Wees vooral jezelf en geniet van alles wat je gaat doen“.
zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?