Gemeente Zeist organiseert interactief theater voor ouders van tieners

de klinker zeist

© De Zeister Krant

Hoe blijf je in contact met je kind? En hoe kun je je kind helpen bij faalangst? Daar wordt over gepraat tijdens het interactieve theater ‘In gesprek’ voor ouders van tieners. Het theater vindt plaats op woensdag 5 juni bij De Klinker, de entree is gratis.

Praten met tieners kan best uitdagend zijn. Op woensdag 5 juni zijn ouders en opvoeders van tieners in Zeist van harte welkom voor de speciale ouderavond ‘In gesprek’, een interactieve avond over in contact blijven met je tieners, ook als ze even niet zo lekker in hun vel zitten“, kondigt de gemeente aan.
De entree is gratis, maar je dient je wel aan te melden. Dat kan via de website Zorg4Zeist.nl. Geïnteresseerd, maar kun je niet aanwezig zijn? Dan is het goed om te weten dat de ouderavond ook gedurende het jaar aangeboden wordt op verschillende middelbare scholen in Zeist.

Week van de mentale gezondheid

Het interactieve theater is één van de activiteiten van de week van de mentale gezondheid van 3 tot 8 juni. Het hoort bij een langere campagne van Gemeente Zeist en de GGD regio Utrecht.

ZIE OOK:
Gemeente Zeist deelt weer gratis houtsnippers uit op zaterdag 25 mei

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?