Festival ‘Zeist Vertelt’ op zaterdag 10 september bij De Boswerf

festival zeist vertelt de boswerf zeist

Beeld: © Stichting CultuurZeist

Op zaterdagmiddag 10 september vindt festival Zeist Vertelt plaats. Het festival wordt voor de tweede keer georganiseerd bij De Boswerf. Rondom De Boswerf zullen meer dan 10 vertellers verhalen vertellen voor volwassenen en kinderen.

Het thema is Monumentale Verhalen. Er is voor dit thema gekozen omdat het festival samenvalt op de dag met Open Monumentendag, waar ook mee samengewerkt wordt. “Verhalen die je leven lang meegaan, verhalen die je niet vergeet of soms toch vergeten bent”, meldt de organisatie aan deze krant.
Naast het luisteren naar verhalen kunnen bezoekers ook genieten van een hapje en een drankje bij een foodtruck. Daarnaast zal van tijd tot tijd een muzikant zorgdragen voor een gezellige sfeer. “En, de Boswerf is de Boswerf: dus er is ook alle ruimte voor de kinderen om heerlijk te kunnen spelen in het speelbos”, aldus de organisatie van het festival.

LEES OOK:
Binnenkort Zomeravond op kinderboerderij De Brink

Vanwege de beperkte parkeerruimte wordt er aangeraden om lopend of per fiets te komen. Het festival vindt plaats van 12.00 tot 16.30 uur, de toegang is gratis.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?