Dit zijn de genomineerden voor de Zeister Vrijwilligersprijzen

walk of fame zeist

Beeld: ‘The Walk of Fame’ nabij de Slotlaan. ┬ę De Zeisterkrant

De genomineerden voor de Zeister Vrijwilligersprijzen van 2022 zijn bekend. Er wordt een scheiding gemaakt tussen de individuele prijs en de groepsprijzen. In totaal gaat het om 12 genomineerden. Er kan vanaf 14 november gestemd worden.

Voor de individuele prijs zijn Kees Linnenbank (Slotstad RTV), Mariette Koenders (Internationaal Liedfestival Zeist) en Herman Wierenga (Samen Duurzaam Zeist) genomineerd. Zij maken kans op een tegel met hun naam erop in de Walk of Fame, te vinden in de zijstraat van de Slotlaan ter hoogte van Slotlaan 196B.
Bij de groepsprijzen is er een scheiding gemaakt tussen drie categorie├źn: Cultuur, Maatschappelijk en Zorg & Welzijn. In de categorie Cultuur zijn Den Dollywood, Gemengd koor Cantiamo en Kunstkaravanaan genomineerd. In de categorie Maatschappelijk maken Krachtvrouwen Zeist, Stichting Vrienden van de Dieptetuin en de Bermbrigade kans op de titel. In de categorie Zorg & Welzijn strijden NPV-Zeist vrijwilligers terminale zorg, Coach 4 You en Cli├źntenraad Altrecht om de prijs.

BEKIJK OOK:
Dierentehuis Zeist is op zoek naar vrijwilligers voor de kattenafdeling

De winnaars van elke categorie maken kans op een geldbedrag van 2.000 euro, wat voor een concreet doel binnen de organisatie gebruikt moet worden.

Er kan vanaf 14 november gestemd worden op de website Vrijwilligerscentralzeist.nl. De stemming sluit op 28 november om 23.59 uur, waarna op 7 december 2022 vanaf 16.00 uur de prijsuitreiking plaats zal vinden in het Torenlaan theater.
zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?