Dit staat er op het kerstmenu bij De Colonel

kerstmenu de colonel

Beeld: © De Zeisterkrant, inzet De Colonel

Op 24, 25 en 26 december kun je bij De Colonel genieten van een heerlijk kerstdiner. Het kerstmenu is samengesteld door chef Alwin en bestaat uit verschillende gangen. Op het menu staat onder andere dorade, eend en sliptong.

“De feestdagen staan weer voor de deur! En wat is er leuker dan een heerlijk kerstdiner bij De Colonel? Onze chef Alwin heeft een fantastisch kerstmenu samengesteld!”, meldt De Colonel enthousiast. Op het menu staat dorade, eend, sliptong, hert, kaas, sinaasappel en friandises.




BEKIJK OOK
Gemeente Zeist zoekt jonge kunstenaars voor kerstkaart

Voor vier gangen betaal je € 51,50, voor vijf gangen € 61,50 en voor zes gangen € 71,50 per persoon. De Colonel is geopend op 24, 25 en 26 december, de inloop is van 17.00 tot 19.30 uur. Het restaurant raadt aan om op tijd te reserveren:  “Er staan al aardig wat reserveringen in dus reserveer op tijd“, aldus het restaurant aan de Slotlaan.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?