Dianet organiseert Open Huis bij Dialysehub Bosch en Duin

open huis dianet

© Via Dianet

Op donderdag 14 december organiseert Dianet een Open Huis bij Dialysehub Bosch en Duin. Tussen 9.30 en 11.30 uur is iedereen van harte welkom om binnen te lopen. Medewerkers van Dianet leiden bezoekers rond en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. 

Voor een nierpatiënt neemt dialyseren een groot deel van het dagelijkse leven in beslag. Het kan erg belastend zijn om 3 of 4 keer in de week een ziekenhuis die ver weg ligt te bezoeken. Daarom geeft Dianet de mogelijkheid om in een dialysehub in de regio te dialyseren.
Door middel van dit Open Huis, willen wij (toekomstige) nierpatiënten de mogelijkheid geven om een bezoek te nemen in een dialysehub. Hiermee hopen we de last van (toekomstige) nierpatiënten af te nemen door dialyse dicht bij huis mogelijk te maken“, meldt Dianet aan deze krant.

Dianet

Dianet is een gespecialiseerd ziekenhuis voor dialysezorg met eigen dialysecentra in Amsterdam en Utrecht. Daarnaast verzorgt Dianet dialyse in regionale dialysehubs én maakt zij zelfstandig thuis dialyseren mogelijk.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?