Zeister verhalen en Zeister dialect tijdens de start van een nieuwe serie vertelcafé´s

Zeister verhalen en Zeister dialect tijdens de start van een nieuwe serie vertelcafé´s

Beeld: Vertelcafé Zeist

Op 4 november start het vertelseizoen met een nieuwe serie vertelcafé´s in het Torenlaan Theater in Zeist. Met Zeister verhalen en Zeister dialect, staat het eerste editie van het nieuwe seizoen geheel in het teken van Zeist.

Dick van de Kamp en Charles Carriere, twee geboren en getogen Zeistenaren, zullen op humorvolle wijze luisteraars meenemen naar het Zeist-van-Toen. Ontroerende verhalen, smakelijke verhalen, de twee mannen hebben genoeg te vertellen. Ook maak je die avond kennis met Arie uit Zeist, deze Zeistenaar deelde in de naoorlogse jaren zijn belevenissen in de krantenkolommen. Middels een filmpje en zijn Zeister dialect komt Arie echt tot leven.
LEES OOK:
Café Zondag: Spelletjesmiddag bij De Peppel in Zeist

Tot slot komt er nog een drietal andere vertellers aan het woord. Met hun verhalen nemen ze de luisteraars mee naar het land van fantasie, maar ook naar de werkelijkheid. Wat zij precies gaan vertellen, is een verrassing.

Het vertelcafé vindt plaats op vrijdagavond 4 november om 20.00 in het Torenlaan Theater in Zeist en de toegang is gratis. Meer informatie over de vertelcafé´s vind je op de website van Cultuur Zeist.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?