Communicatieworkshop voor senioren in het Torenlaan Theater

torenlaan theater zeist

De workshop vindt plaats in het Torenlaan Theater © Via Ontdekzeist.nl

De seniorenwegwijzers van de Algemene Seniorenvereniging Zeist (ASZ) organiseert op 9 april de workshop ‘Verbindende Communicatie’. Tijdens de workshop worden deelnemers zich meer onder meer bewust van het effect interpretaties en oordelen.

Heb jij ook wel eens het idee dat anderen niet naar je luisteren? Of dat je geen nee kan zeggen? Zou je anders willen reageren? Of zou je jezelf simpel weg beter willen kunnen uitdrukken in een gesprek? Dan is de workshop Verbindende Communicatie iets voor jou!“, meldt de Algemene Seniorenvereniging Zeist.
De workshop wordt op een ‘speelse en luchte manier’ gegeven. “Tijdens de workshop word je je bewust van het effect van interpretaties en oordelen. En je ontdekt hoe op een andere manier luisteren al maakt dat er meer begrip ontstaat.” Monie Doodeman, trainster en expert in verbindend communiceren is ook aanwezig.

ZIE OOK: Ruim 1000 euro opgehaald bij AH Kerckebosch voor stichting Met je Hart Zeist

De workshop vindt plaats op 9 april 2024 in van 14.00 tot 16.00 uur in het Torenlaan Theater in Zeist. Aanmelden en een kaartje kopen kan via de website seniorenzeist.nl of in het Torenlaan Theater op dinsdagmiddag 2 april tussen 15.00 en 16.00 uur. Een kaartje kost 6 euro.
zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?