College gemeente Zeist bezoekt bedrijven aan Arnhemse Bovenweg

college zeist bezoekt bedrijven

Ter illustratie © Canva

Het college van de gemeente Zeist heeft vandaag vier bedrijven bezocht aan de Arnhemse Bovenweg in Zeist. Bij Supply Value, Pegamento, TenderTeam en Nevi klopte het college aan om bij hen een kijkje te nemen.

Regelmatig bezoekt het college van de gemeente Zeist lokale bedrijven. Het doel hiervan is om laagdrempelig met deze bedrijven in verbinding te staan.
Walter van Dijk, wethouder van economische zaken, hecht veel waarde aan de bedrijfsbezoeken: “Ik vind het belangrijk om te blijven investeren in het contact met ondernemers uit onze gemeente. Als wij weten wat er bij hen speelt, kunnen wij hen ook weer beter ondersteunen. Samen vieren in het succes en elkaar opvangen als het tegenzit. Deze bedrijfsbezoeken dragen daar aan bij“, aldus Van Dijk.

ZIE OOK:
Gemeente wil dat iedereen in Zeist ‘mee kan doen’

Vorig jaar bracht het college een bzoek aan Utrecht Science Park, De Kringlooporganisatie, Pelster Automotive en Rescued. De gemeente laat weten dat de volgende bedrijfsbezoeken in juni plaatsvinden. Het is nog niet bekend welke bedrijven bezocht gaan worden.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?