Burgemeester Langenacker maakt komende maanden kennis met inwoners en organisaties

joyce langenacker

De komende maanden zal burgemeester Joyce Langenacker kennismaken met verschillende organisaties en inwoners. Zo brengt zij een bezoek aan de dorpen Austerlitz, Den Dolder, Bosch en Duin en Huis ter Heide. Ook staan er ontmoetingen gepland met inwoners uit verschillende wijken, waaronder Vollenhove, Beukbergen en het centrum.

Langenacker kijkt er naar uit om inwoners persoonlijk te leren kennen: “De kennismakingsmomenten geven mij de gelegenheid om niet alleen de inwoners te leren kennen, maar ook om de parels uit de dorpen en wijken te zien. Ook wil ik de gevoeligheden begrijpen en de pijnpunten zien die we samen moeten aanpakken. De input van inwoners is hierin van onschatbare waarde. Zij weten wat er echt speelt, en samen kunnen we daarop inspelen. Samen maken wij Zeist nóg mooier“, aldus de nieuwe burgemeester van Zeist.

ZIE OOK: Burgemeester Joyce Langenacker komt in contact met de inwoners van Zeist via Instagram

Ook zal de burgemeester met organisaties kennis gaan maken. Organisaties die actief zijn op diverse thema’s, waaronder levensbeschouwing, media, wonen en mobiliteit. “Deze bijeenkomsten brengen organisaties samen en bieden de burgemeester de mogelijkheid om nog meer inzicht te krijgen in de uitdagingen en kansen binnen de gemeente Zeist. Zo kan er samen verder gebouwd worden aan een sterk en veerkrachtig Zeist“, meldt Gemeente Zeist.
zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?