Blik & Burgers op derde plaats geëindigd in verkiezing ‘Lipton Terras 2023’

blik en burgers lipton terras 2023

Het team van Blik & Burgers met de cheque © Lipton / Glasnost Amsterdam

Blik & Burgers is geëindigd op de derde plaats in de verkiezing Lipton Terras 2023. De afgelopen periode konden bezoekers stemmen op hun favoriete terras. Blik & Burgers sleept hiermee een investeringsbedrag van 15.000 euro in de wacht.

Via Facebook, Instagram en zelfs tijdens een drankje op het terras zelf: Blik & Burgers riep de afgelopen weken op om massaal op hun te stemmen. Met resultaat: de Zeister speeltuin is geëindigd op de derde plek in de verkiezing.”Trots! Dank iedereen! Wij vieren nog even feest hier!“, meldt Blik & Burgers tijdens de uitreiking.
Wat Blik & Burgers met het bedrag van plan is? “We willen er graag een feest fan dag aan wijden. Dit gaan we doen via aanmelding. En natuurlijk het terras en speeltuin verfraaien! Ook gaan we een tof personeelsfeestje organiseren, dit doen we elk jaar, maar nu kan dat misschien nog iets spectaculairder!“, laat Blik & Burgers weten aan De Zeisterkrant.

Eerder dit jaar werd Blik & Burgers uitgeroepen tot Favoriete Lipton Terras, waarmee de speeltuin ook al een investeringsbedrag van 10.000 euro ontving.

ZIE OOK:
Nieuwe menukaart bij Blik & Burgers

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?