Bekende politievlogger deelt vlog van grote controle garageboxen in Vollenhove

politievlogger garageboxen vollenhoven zeist

Beeld: Politievlogger Jan-Willem tijdens zijn vlog. © YouTube, videostill

Op 16 mei 2022 vond er een grote controle op criminele activiteiten in garageboxen plaats aan de Laan van Vollenhove in Zeist. Het onderzoek werd destijds afgeschermd met hekken, maar in de nieuwe vlog van bekende politievlogger Jan-Willem wordt er een kijkje achter de schermen genomen.

In de video is te zien hoe het er aan toe gaat tijdens een zogeheten ondermijningsactie. Politievlogger Jan-Willem Schut loopt in de vlog langs garageboxen, terwijl hij uitlegt hoe het onderzoek uitgevoerd wordt. Er is te zien hoe diverse garageboxen worden geopend en hoe speurhonden hun werk doen.
BEKIJK OOK:

Politie waarschuwt voor nepmails van pakketbezorgers

Tijdens het onderzoek, dat in mei dit jaar plaatsvond, werden in totaal 250 garageboxen gecontroleerd. Bij enkele boxen was er sprake van strafbare feiten. Dat is ook te zien in de video, waar onder meer gestolen fietsen worden ontdekt.

Burgemeester Koos Janssen was na afloop tevreden over de uitkomst: “Het grootste deel van de garageboxen was in orde, slechts bij enkele garageboxen was sprake van strafbare feiten“, meldde de burgervader een dag na het onderzoek. Bekijk de vlog hieronder.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?