Moonlight shopping Zeist 2023 update: acties en kortingen

Beeld ter illustratie © Canva

Op vrijdag 24 november kun je vanaf 18:00 tot 22:00 moonlight shoppen in het centrum van Zeist. Tijdens deze avond openen diverse winkels hun deuren en er zijn verschillende optredens en acts te zien.

Deze gezellige koopavond is de perfecte mogelijkheid om alvast je december inkopen te doen. Zo zijn er aantrekkelijke acties, kun je jezelf opwarmen met warme chocolademelk of een rondje schaatsen op de ijsbaan. Ook kun je die avond genieten van verschillende acts en optredens.
Bands en artiesten
Bij de restaurants De Colonel, Blink Eten & Drinken en Taste Zeist kun je vrijdagavond genieten de band Bandley, een band die voornamelijk ‘Americana’ muziek speelt. Op de Slotlaan bij restaurant Bells zullen de mannen van tribute band Stones of Fire, de beste songs van de The Rolling Stones ten gehore brengen. En laten we onze Zeister Toppers niet vergeten, zij bouwen die avond een feestje bij Vishandel Vossole.

De complete lijst van bands en artiesten vind je op de website van Centrum Zeist.

ZIE OOK:
Uniek: Vishandel Vossole opent haar deuren tijdens Moon Light Shopping

Acties en kortingen
Diverse winkeliers hebben vrijdagavond aantrekkelijke acties en kortingen. Zo is er bij de Giant Store een grote uitverkoop van oude modellen met 20% tot 50% korting en krijg je bij Rodermond Optiek 10% korting op zonnebril monturen. Bij bloemist Margriet bloembinders is het die avond candlenight en bij Bella Zeist start de wintersale ontvang je 20% korting op alle accessoires.
Grand opening Winter Wonderland 2024
Tijdens de Moonlight Shopping avond wordt om 17:00 Winter Wonderland Zeist op een feestelijke manier geopend. In het centrale deel van Winter Wonderland (Emmaplein) vind je de Moonlight Shopping Market, een markt met meer dan 50 kramen. Tevens is het vanaf vrijdagavond 24 november mogelijk om te schaatsen op de overdekte ijsbaan.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?