Nieuwe Bumba show in Figi op vrijdag 3 mei

bumbina in dromenland

© Studio100

Op vrijdag 3 mei komt Bumba met de nieuwe show ‘Met Bumbina in Dromenland’ naar theater Figi in Zeist. In deze show neemt Bumba alle jonge fans mee op een onvergetelijke reis vol plezier, avondtuur, vriendschap en verbeelding. Er vindt een show plaats om 11.00 uur en om 13.30 uur: tickets zijn verkrijgbaar vanaf 18 euro en kunnen hier gekocht worden.

Bumbina in Dromenland is een verhaal dat draait om de kleine Loes. Zij moet elke avond met haar Bumba-knuffel op tijd naar bed gaan. Op een magisch moment komt Bumba tot leven en neemt hij Loes mee naar een wereld waar alles mogelijk is: het Bumbacircus, een plek waar Bumba en zijn vriendjes de grappigste avonturen beleven.
Tekst gaat verder onder de video.

Na de show kunnen alle kinderen Bumba ontmoeten tijdens een meet & greet in de foyer. “Een feestelijk moment dat de beleving compleet maakt“, aldus de organisatie.

Bumba viert dit jaar haar twintigste verjaardag. “Bumba is inmiddels een iconisch merk geworden met grote en kleine fans. Met zijn vrolijke persoonlijkheid, kleurrijke verschijning en grappige avonturen brengt Bumba plezier en vermaak voor iedereen“, aldus Studio 100.
zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?