zeist de open slotstad

Woonpunt stopt en maakt plaats voor een beddenzaak

woonpunt zeist

© Via mediapartner OntdekZeist.nl

Woonpunt Interieurs sluit na 25 jaar haar deuren. De eigenaar van de woonwinkel heeft het pand verkocht aan Fidder Slapen, een beddenzaak. Tot de sluiting kunnen klanten nog genieten van een grote leegverkoop met scherpe opheffingsprijzen.

Dit jaar vierde Woonpunt nog een jubileum: 25 jaar geleden werd de design meubelwinkel opgericht. De winkel opende eerst aan de Slotlaan 260 en verhuisde later naar de locatie op de hoek van de Steynlaan.




Er waren aanvankelijk geen plannen om dit jaar te stoppen. Sterker nog, er werd recent nog een nieuw merk (Vitra) toegevoegd aan ons portfolio én er werd fors geïnvesteerd in een nieuwe collectie voor de showroom“, meldt Woonpunt in een nieuwsbrief.

Toen ondernemer Frank Fidder van beddenzaak Fidder Slapen langskwam, zette dat eigenaar Yofa van der Sloot aan het denken: “Na lang nadenken heb ik, Yofa, besloten het pand te verkopen aan Fidder Slapen, met de afspraak dat het pand op korte termijn leeg opgeleverd moet worden. In de eerste week van november dragen we het pand al over“.

ZIE OOK:
Si La Vie sluit haar deuren: ‘Op zoek naar nieuwe huurder’

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?




zeist de open slotstad