Winkelfeest De Groene Winkel op 5 oktober: kraampjes, muziek en proeverijen

winkelfeest de groene winkel

© Zeist Media Groep

Op zaterdag 5 oktober vindt het Winkelfeest van De Groene Winkel weer plaats. Voor de winkel aan de 1e Hogeweg zullen diverse kraampjes staan. Ook is er live muziek en zijn er verschillende proeverijen. Kinderen kunnen genieten van verse popcorn.

Een van de aanwezige kraampjes is Imkerij De Traay. “Wim en Eric weten echt álles van bijen en honing. En ze vertellen je er maar wat graag over. Ook hebben ze weer een hele rij honingen te proeven“, aldus De Groene Winkel op social media. Ook Frederik van Schulp staat op de markt: “Heerlijke sapjes gemaakt op een prachtige plek in Breukelen waar de familie Schulp al sinds 1861 actief is.”




Huismuzikanten Accordéon Mélancolique zorgen voor de muziek, terwijl er voor kinderen verse popcorn gebakt wordt. Voor velen is deze snack van De Groene Winkel geen onbekende: “We trakteren namelijk al 10 jaar de deelnemers van de avondvierdaagse op deze versgebakken lekkernij”.

Het Winkelfeest van de Groene Winkel vindt plaats op zaterdag 5 oktober voor de winkel aan de 1e Hogeweg 18 in Zeist. De toegang is gratis.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?