zeist de open slotstad

Puur en Pracht geopend: ‘Een prachtige aanwinst voor Zeist’

puur en pracht geopend zeist

Walter van Dijk was bij de opening van Puur en Pracht aanwezig © Anna Popken

Beautysalon Puur en Pracht, gelegen aan het Emmaplein, werd 31 augustus feestelijk geopend door Jolanda en haar dochter Michelle Metaal. “Bij ons kun je veel meer dan alleen je haar laten knippen!“, vertelt Jolanda trots. 

Na het doorknippen van het lint door wethouder Walter van Dijk werden de twee eigenaressen warm verwelkomd door vrienden, familie en nieuwsgierige buurtbewoners. De salon vulde zich al snel met de bezoekers. Jolanda en Michelle willen zich onderscheiden door hun klanten meer aandacht en tijd te geven. 




Wat onze salon echt uniek maakt, is dat je bij ons een haarbehandeling kunt krijgen zonder dat er een spiegel voor je staat,” vertelt Jolanda. “Dat is iets wat je niet snel bij andere kappers zult vinden.” Naast haarverzorging biedt de salon ook veel meer op het gebied van huid, lichaam en geest.

De vele bezoekers keken hun ogen uit in de relatief ruime salon, die is ingedeeld in verschillende hoekjes waar diverse behandelingen kunnen plaatsvinden. Daarnaast zijn Jolanda en Michelle van plan workshops te geven waarin ze hun kennis kunnen delen.

Tekst gaat verder onder de foto.




puur en pracht opening
© Anna Popken

De weg naar deze opening was niet zonder obstakels. Michelle startte oorspronkelijk op een andere locatie, waar ze helaas niet de verbinding met haar klanten vond waarop ze had gehoopt. Na de beslissing om te sluiten en een nieuwe locatie te openen, gooide corona roet in het eten. Maar nu is eindelijk het moment daar. “Ik hoop dat wij de mensen kunnen helpen hun innerlijke rust te vinden en hun uiterlijk op een natuurlijke manier te verbeteren,” aldus Michelle. 

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?




zeist de open slotstad