zeist de open slotstad

Sinterklaas intocht Zeist 2024: dit is het programma

sinterklaas intocht zeist 2024
© Zeist Media Groep

Het programma van de Sinterklaas intocht in Zeist is bekendgemaakt. Op zaterdag 16 november 2024 arriveert Sinterklaas weer met z’n Pieten in het centrum van Zeist en zal er – net als voorgaande jaren – een optocht plaatsvinden door het centrum van Zeist. In dit artikel zetten we het programma van deze dag op een rij.

De intocht van Sinterklaas in Zeist begint om 12.40 uur: Muziek-Piet zorgt voor een ‘swingende start’ met vrolijke liedjes om iedereen in de stemming te brengen. Niet veel later, om 13.00 uur, wordt Sinterklaas op een groot podium bij het gemeentehuis ontvangen. Onder meer burgemeester Joyce Langenacker en presentator Daan Warnas zullen hierbij aanwezig zijn.

Tussen 13.15 en 13.30 uur start de bekende tour door het centrum van Zeist. Opvallende voertuigen en Sinterklaas te paard zullen door de Zeister straten rijden. De precieze route is nog niet bekend: “Volgende week wordt de route bekend gemaakt zodat jij alvast je favoriete plekje kan uitzoeken!”, belooft de organisatie.




Geen Slot van Sinterklaas

Eerder deze maand werd bekend gemaakt dat dit jaar het Slot van Sinterklaas niet doorgaat. “Door de sterk gestegen kosten en organisatorische uitdagingen is het voor ons niet haalbaar om het evenement te organiseren zoals we gewend zijn en het voor iedereen toegankelijk te houden“, meldde de organisatie toen.

zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?




zeist de open slotstad