Aftrap Smartlappenfestival vindt plaats op het Vrijheidsplein met optredens, hamburgers en drankjes

smartlappenfestival vrijheidsplein zeist

© Zeist Media Groep

Op vrijdag 27 september start het Zeister Smartlappenfestival. De aftrap van het driedaagse festival vindt plaats om 16.00 uur op het Vrijheidsplein. Bezoekers kunnen genieten van optredens onder het genot van heerlijke broodjes hamburger van Natuurlijke Slagerij van Maanen en verschillende drankjes.

Het belooft een mooie start van het Smartlappenfestival te worden op het Vrijheidsplein. “We hebben ambachtelijke winkels met prachtige producten en een goede service die we kunnen verlenen, waardoor dit een zeer geschikte locatie is om mee te starten!“, meldt Roos Hijnekamp, eigenaresse van Bloembinderij Rose op het Vrijheidsplein in een video, die hieronder te zien is.




Tekst gaat verder onder de video.

Tijdens de aftrap kunnen bezoekers op het Vrijheidsplein genieten van heerlijke broodjes hamburger van Natuurlijke Slagerij van Maanen en verschillende drankjes. Ook is er een podium, waar optredens plaatsvinden “Met onze eigen Marcel Sas! Kom gezellig een biertje of frisje drinken!“, aldus Rondje Zeist, de organisator van het evenement.

Het Zeister Smartlappenfestival vindt plaats op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 september. Bekijk hier het complete programma met de verschillende locaties en optredens op een rij.




zeisterkrant nieuwsbriefElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Zeist in je inbox?